Stadion Fysioterapi blev grundlagt i 2001, da Atletion stod færdig. I 2005 overtog Aarhus Elite klinikken, og den blev en del af koncernen. Navnet var herefter Aarhus Elite Stadion Fysioterapi. I forbindelse med at Aarhus Elite skiftede navn til AGF A/S 1. januar 2018, vendte klinikken tilbage til sit oprindelige navn Stadion Fysioterapi, men vi er stadig en del af AGF A/S.

Stadion Fysioterapi fungerer som enhver anden klinik, og de kunder der kommer på klinikken, spænder fra ikke-idrætsaktive til motionister og eliteidrætsudøvere. Stadion Fysioterapi er således en klinik for alle.

På vores hjemmeside kan du læse om de specialer, vi arbejder med, og du kan se, hvilke behandlingsmuligheder vi råder over.

Vi bestræber os på at yde en høj service og en god kundekontakt. Mange år i branchen har givet os en solid faglig basis, og gennem årene har vi udbygget et tæt netværk, der giver os mulighed for en tværfaglig indsats. Den tætte tværfaglighed giver os de bedste muligheder for at hjælpe dig over den skade og de symptomer, du måtte have.